Det blev en huxflux flytt till Luxembourg för oss två ungdomar, utan några egentliga planer. Vi bor i säkert förvar och sen får vi se var allt slutar. Förhoppningsvis jobb, eller en lottovinst. Om vi håller oss till bloggen kan familj och vänner lättare hålla koll på oss!

En påskhelg fullspäckad med händelser!

Publicerad 2013-04-01 18:39:58 i Allmänt,

Jahapp, då sitter vi här färdigstädade efter en perfekt påskhelg. I onsdags kväll anlände våra kära vänner Henrik och Filip. Tiden går så fort när man har roligt. Inatt körde vi dem till Frankfurt-Hahn då deras plan gick tidigt på morgonen. Så nu sitter vi här med blandade känslor. Känslor av lycka och glädje, men även tomhet. Allt gick så fruktansvärt fort. Känns som om det var igår de kom hit och vi hade allt framför sig. Denna helg har varit något vi sett fram emot i två-tre månader och nu är den över...allt gick så fort. 
 
Nog av det sorgliga. Vi har haft fruktansvärt skoj dessa (ca) 5 dagar. Har inte blivit mycket hälsosam mat och inte heller så optimal livsstil. Vad gör man inte för att maxa upplevelsen av ett sådant litet land med sådana bra och härliga vänner? Helgen har bestått av rundturer, fest, bakfylla, catching up och skratt. Mycket bättre än vi någonsin kunna drömma om. 
 
Så nu har vi en vecka kvar att överleva själva. Sedan kommer Linus mamma hit på fredag och så ska vi fira Linus som blir 20 år och lämnar ungdomen bakom sig. Kommer att bli riktigt trevligt det med. Vi ser fram emot besöket. 
 
Här nedan kommer en mängd bilder som beskriver vår helg bra!
 
Vi hörs!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela